Karen Keuter MSc | Psycholoog Emmen

Mijn naam is Karen Keuter, Masterpsycholoog klinische psychologie. Sinds 2019 ben ik werkzaam als psycholoog. Ik werk voornamelijk met adolescenten en volwassenen, zowel individueel als in relatietherapie.

In mijn werk laat ik mij in het intakeproces leiden door mijn professionele nieuwsgierigheid. Samen zullen we daarna proberen te ontdekken wat de kern van jouw vraag of probleem is. Welke gedrags- en gedachtepatronen zitten vast in jouw denken en doen? Vervolgens probeer ik zo veel mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen. Elke persoon is immers uniek en één vast protocol past daarom niet bij iedereen. Ik pas daarom technieken van verschillende protocollen en behandelmethodes toe in de gesprekken.

Ik vind het tijdens de gesprekken vooral belangrijk dat jij je goed voelt bij het proces. Daarom ga ik graag samen met jou op zoek naar de beste manier om je hulpvraag te behandelen. Ik sta altijd open voor nieuwe inzichten en feedback en zie de therapie dan ook als een proces waarin samenwerking op de voorgrond staat.

Naast cliënten die zelf contant opnemen, werk ik ook veel met cliënten die worden doorverwezen door bijvoorbeeld huisartsen en andere therapeuten. Ik heb een samenwerkingsverband met onder andere UWV en Heldr (voorheen Lampe Therapie), waar ik onderdeel uitmaak van het multidisciplinaire team. Het is overigens niet nodig om een doorverwijzing te hebben, je kunt altijd contact opnemen.

We zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 9 en 16 uur via telefoonnummer 0591 – 232 115. Je kunt ook het contactformulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De praktijk is gevestigd tegenover het Scheperziekenhuis in Emmen, waar je op eigen terrein en gratis kunt parkeren.

psycholoog-emmen-karen-keuter