Karen Keuter MSc | Psycholoog Emmen

Mijn naam is Karen Keuter, Masterpsycholoog klinische psychologie, en sinds 2019 werk ik als psycholoog bij Psychologisch centrum Leeuwarden, Groningen en Psycholoog Emmen. Samen met mijn partner en onze hond woon ik in Groningen. Ik houd erg van muziek en mijn vrije tijd ga ik vaak naar concerten en reis ik graag.

Ik werk voornamelijk met adolescenten en volwassenen. Individueel, maar ook in relatietherapie. In mijn werk laat ik mij in het intake proces leiden door mijn professionele nieuwsgierigheid. Samen zullen we proberen te ontdekken wat de kern van jouw vraag of probleem is. Welke gedrags- en gedachten patronen zijn met de jaren vast gaan zitten in jouw denken en doen? Vervolgens probeer ik zo veel mogelijk aan te sluiten bij jouw wensen. Elke persoon is immers uniek en één vast protocol past daarom niet bij iedereen. Technieken van verschillende protocollen en behandelmethodes pas ik toe in de gesprekken.

Tijdens de gesprekken vind ik het belangrijk dat jij je goed voelt bij het proces. Daarom ga ik graag samen op zoek naar de beste manier voor jou. Ik sta altijd open voor nieuwe inzichten en feedback en zie de therapie dan ook als een proces waarin samenwerking op de voorgrond staat.

psycholoog-emmen-karen-keuter