Voor wie staan we klaar?

Wij hebben ruime ervaring met het adviseren en behandelen van volwassenen en (echt)paren. Ben je verwijzer? We werken graag samen met jou aan verbetering van de klachten van je cliënt.

Volwassenen

Als je bij ons komt met een probleem dan kijken we samen wat we daaraan kunnen doen en gaan we aan de slag. Denk niet ‘ik moet er alleen uitkomen’ of ‘dit is geen probleem voor een psycholoog’. Wij kunnen je bijvoorbeeld hulp bieden bij klachten als depressie, angst, trauma, rouwverwerking, en eetproblemen.

Wil jij graag weten of en hoe we je kunnen helpen, neem dan gerust eens contact op met Psycholoog Emmen. Onze assistente Betty Jongbloed kan je twijfel wegnemen en je vragen beantwoorden, want ieder mens heeft soms behoefte aan een steuntje in de rug.

Relaties en (echt)paren

Samen kun je alles aan. Samen sta je sterk! Helaas vindt niet iedereen de steun, warmte en geborgenheid in een relatie. Misschien:

  • heeft een van jullie te veel meegemaakt om de ander te kunnen steunen.
  • heeft een van jullie genoeg aan zijn eigen problemen.
  • kan een van jullie de behoeftes van de ander niet goed aanvoelen en levert dit communicatieproblemen op.
  • heeft een van jullie al eerder een relatie gehad en gaat de relatie met de nieuwe partner eigen veel te snel en komen jullie hier achter als het al bijna te laat is.
  • wordt iemand zonder het te willen, verliefd op een ander.

Herkennen jullie je in deze voorbeelden?

Ik wil je graag vertellen dat het nooit te laat is om aan je relatie te werken. En als je uit elkaar wilt gaan, is het nooit te laat om dit op een goede manier te doen.

Hebben jullie kinderen? Als partners kun je uit elkaar gaan, maar als ouders blijf je voor het leven met elkaar verbonden. Het is een cadeau voor je kinderen om goed uit elkaar te gaan. Zo kunnen wij je helpen met het opstellen van een goed ouderschapsplan, dat uitgaat van het belang van de kinderen.

Verwijzer

Ben jij (huis)arts, maatschappelijk werker, bedrijfspsycholoog of leerkracht? Schroom niet om je cliënt door te verwijzen als er sprake is van psychische klachten of lichamelijke klachten met vermoedelijk een psychische achtergrond.

We werken samen met jou aan verbetering van de klachten van je cliënt. We hebben korte lijnen en zijn altijd goed bereikbaar. We houden je op de hoogte van de voortgang van de diagnostiek of therapie.

We zijn professioneel, goed opgeleid en hebben hart voor je cliënt en jou.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 0591 232 115.

Neem direct contact op met Psycholoog Emmen!