Online therapie via beeldbellen

Naast de standaard therapie op de praktijk is het ook mogelijk je aan te  melden voor online therapie. Sessies worden gedaan via videobellen en  opdrachten/verslagen worden via een beveiligd patientenportaal  verstuurd. Op deze manier is het mogelijk om therapie te volgen vanuit  een vertrouwde omgeving zoals je eigen huis zonder reistijd en kan je de  sessies flexibel plannen.

Een behandeling via videobellen is bewezen net zo effectief te zijn als  een behandeling op de locatie. Door de sessies online te plannen  beïnvloed je dus niet het resultaat van de therapie. De psycholoog gaat, net als bij behandeling op locatie, samen met jou op zoek naar de best  passende therapie om je klachten te verminderen.

Ook als je geen  specifieke klachten hebt, maar toch tegen een vraag in je leven aan  loopt, kan online therapie een goede oplossing voor je zijn. Ben je geïnteresseerd in een behandeling via videobellen? Of heb je  vragen over het videobellen? Neem dan contact op via het online  aanvraagformulier of bel naar 0591 232 115. Wij zijn elke dag bereikbaar  tussen 9:00 en 17:00.