Algemeen | Psycholoog Emmen

Hoe helpen we je?

Je bent bij ons in goede handen. Onze psychologen zijn lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ben je verwijzer, bel ons dan gerust. Warmte staat in onze psychologenpraktijk Emmen voorop. In de behandeling gaan we samen op zoek naar de achtergrond van je klachten. Vervolgens gaan we samen aan het werk. We nemen alle ruimte om te onderzoeken en komen zo samen tot een probleemanalyse. Na deze onderzoeksfase gaan we meer praktisch te werk, bijvoorbeeld door met nieuw gedrag te experimenteren waardoor uiteindelijk verandering kan plaatsvinden.

Professioneel steuntje in de rug

Iedereen kan op een zeker moment wel wat hulp gebruiken. Psychologen helpen je bij het (h)erkennen van problemen, het vaststellen van hun oorzaak en helpen je de stappen te maken die nodig zijn om de klacht te verhelpen.

Wanneer zoek je hulp bij Psycholoog Emmen?

Denk niet te lang ‘ik moet er alleen uitkomen’, ‘het moet eerst erger worden’ of ‘dit is geen klacht voor een psycholoog’. Veel mensen twijfelen om de stap te zetten om daadwerkelijk een afspraak te maken bij een psycholoog.

Voel jij ook die twijfel, neem dan gerust eens contact op met onze assistente Betty Jongbloed. Zij kan al je vragen beantwoorden en je twijfel wegnemen. Juist als je er vroeg bij bent, kunnen wij je goed helpen!

Iedereen heeft af en toe wat hulp nodig

Je zou bijna denken dat je, nu je volwassen bent, alles alleen zou moeten kunnen oplossen en beslissen. Misschien ervaar je het zelfs als een zwakte om hulp te zoeken.

Helaas is het een illusie dat je al je problemen zelfstandig moet oplossen. Een mens is nu eenmaal een sociaal wezen en heeft steun nodig uit en van zijn omgeving. Maar soms kunnen vrienden en familie niet de steun bieden die jij nodig hebt. Als jij dit herkent, is de tijd misschien rijp om contact te zoeken met Psycholoog Emmen.

Hoe werkt psycholoog Emmen?

Als je bij ons komt met een psychisch probleem dan kijken we samen wat we daaraan kunnen doen en gaan we aan de slag. We verwachten van jou dat als je zelf wilt veranderen, je zelf ook aan de slag gaat om die verandering aan te brengen en om die stappen te zetten die jij wilt!

Wij helpen je om blokkades op te heffen die jouw weg naar verandering blokkeren. Psycholoog Emmen ondersteunt je om vastgeroeste patronen te doorbreken. Dit doen we door goed naar je te kijken, door aandachtig te luisteren en je de aandacht te geven die je nodig hebt.

We staan voor je klaar

Heb je vragen of twijfels, bel of mail ons dan gerust. We beantwoorden graag al jouw vragen en nemen je twijfels weg.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak of meer informatie: 0591 232 115.

Neem direct contact op met Psycholoog Emmen!